Over RT147

De Ronde Tafel 147 Kromme Rijn is onderdeel van de Nederlandsche Tafelronde. Onze Tafel is opgericht in 1980 en heeft een rijke geschiedenis. Een geschiedenis waar wij trots op zijn en die we met onze mores en tradities in stand willen houden.
 
Wij hebben momenteel 18 leden. We zijn een groep mannen met diverse achtergronden en uit verschillende beroepsgroepen. Met deze verschillende invalshoeken delen we onderling kennis op uiteenlopende onderwerpen en voeren we interessante en levendige discussies.
 
Sterke vriendschappen staan bij ons centraal. Vanuit die basis maken wij ons hard voor maatschappelijke projecten, binnen en buiten Zeist. Dit komt vanuit de wens om naast een stuk zelfontplooiing, ook onze diverse kennis en kunde in te zetten voor de wereld om ons heen.
 
Tafelaars zijn tussen de 18 tot 40 jaar oud. Wanneer een Tafelaar 40 jaar wordt zal hij de tafel verlaten; zo zorgen wij ervoor dat ons ledenbestand voortdurend vernieuwd. 
 
Een van de doelstellingen van de Nederlandsche Tafelronde is het bevorderen van vriendschap en wederzijds begrip, ook op internationaal niveau. Onze Tafel onderhoudt nauwe banden met buitenlandse Tafels die ook het nummer 147 hebben. Met deze tafels uit Duitsland, Frankrijk, Zweden & Engeland, organiseren wij events om ons internationale netwerk te versterken.
 
Wil je meer over ons weten, stuur dan een bericht via Info@RT147.nl.